Tag bilkørekort MED automatgear i en Audi SQ5

Vi vil glæde mig til at hilse dig velkommen i byens bedste skolevogn. Vi tager aldrig flere elever ind i butikken, end vi kan nå at køre med. I køreskolen lover vi dig, at vi er med fremme hele tiden!


Per Duborg Boysen

Når du vælger at tage kørelektioner og køreprøve MED automatgear, får du en kode 78 på dit kørekort. Det betyder, at du ikke må køre bil efter bestået køreprøve i en bil med almindeligt gear og kobling. Hvis du vælger alligevel at køre med almindeligt gear, så får du en bøde for at køre uden kørekort, og endnu slemmere – måske ved færdselsuheld gælder din forsikring ikke.

Hvis du vil opgradere kode 78, kan du altid vælge at stille til en køreprøve ved Politiet og du har nu kørekort til alle biler du ønsker at køre.

Pris dkk 15.800,-

  • 4 kørelektioner på lukket øvelsesplads
  • 16 kørelektioner på vej samt bil til køreprøve
  • 29 teorilektioner i teori
  • 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg

Skal man køre ekstra ud over de 16 kørelektioner, koster det dkk 650,- pr. kørelektion. Leje af bil til køreprøve dkk 650,-

Forløbet

Vi har teori torsdag aften fra kl. 18:00. Vi er samtidig vært ved lidt aftensmad og i vore lokaler er vi få mennesker og der er god stemning og hygge.

Du kan starte med kørekort 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan bestilles 1 måned før du er 17 år og køreprøven kan bestilles til den dag du fylder 17 år.

Du skal komme med en lægeerklæring, som vi afleverer på kommunen for dig. Stempelgebyr på dkk 600,- for teori- og køreprøve skal være betalt, før der kan bestilles teoriprøve.

Det er en god idé, at du inden holdstart har været ved egen læge og fået lavet en lægeerklæring. Hvis du medbringer lægeerklæring og førstehjælpsbevis til første teoriaften, kan vi aflevere til Borgerservice og du er sikker på ikke, at blive forsinket med kørekortet. HUSK at medbringe pasfoto når du går til egen læge.

Førstehjælpskursus skal være gennemført, inden der kan bestilles teoriprøve. Det skal vi nok hjælpe dig med.

5 ud af 5 stjerner

Jeg giver ham alle de stjerner han kan få. Alt spiller bare, aftaler bliver holdt og et super humør man bliver mødt med.


Tilfredse kunder – læs flere anmeldelser på Facebook