Tag bilkørekort i en Golf GTI

Vi vil glæde os til at hilse dig velkommen i byens bedste skolevogn. Vi tager aldrig flere elever ind i butikken, end vi kan nå at køre med. I køreskolen lover vi dig, at vi er med fremme hele tiden!


Per Duborg Boysen

Pris dkk 16.800,-

  • 4 kørelektioner på lukket øvelsesplads
  • 16 kørelektioner på vej samt bil til køreprøve
  • 29 teorilektioner i teori
  • 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg

Skal man køre ekstra ud over de 16 kørelektioner, koster det dkk 650,- pr. kørelektion. Leje af bil til køreprøve dkk 650,-

Forløbet

Vi har teori tirsdag aften fra kl. 17:00. Vi er få mennesker og der er god stemning og hygge.

Du kan starte med kørekort 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan bestilles 1 måned før du er 17 år og køreprøven kan bestilles til den dag du fylder 17 år.

Du skal komme med en lægeerklæring, som vi afleverer på kommunen for dig. Stempelgebyr på dkk 1.000,- for teori- og køreprøve skal være betalt, før der kan bestilles teoriprøve.

Det er en god idé, at du inden holdstart har været ved egen læge og fået lavet en lægeerklæring. Hvis du medbringer lægeerklæring til første teoriaften, kan vi aflevere til Borgerservice og du er sikker på ikke, at blive forsinket med kørekortet. HUSK at medbringe pasfoto når du går til egen læge ELLER du tager pasfoto med til os.

Førstehjælpskursus skal være gennemført, inden der kan bestilles teoriprøve. Det skal vi nok hjælpe dig med.

5 ud af 5 stjerner

Jeg giver ham alle de stjerner han kan få. Alt spiller bare, aftaler bliver holdt og et super humør man bliver mødt med.


Tilfredse kunder – læs flere anmeldelser på Facebook

One Reply to “Bilkørekort”

  1. Pingback: WP Notify

Comments are closed.