Tag bilkørekort i en Audi A5

Jeg vil glæde mig til at hilse dig velkommen i byens bedste skolevogn. Jeg tager aldrig flere elever ind i butikken, end jeg kan nå at køre med. I køreskolen lover jeg dig, at jeg er med fremme hele tiden!


Per Duborg Boysen

Pris dkk 14.000,-

  • 4 kørelektioner på lukket øvelsesplads
  • 16 kørelektioner på vej samt bil til køreprøve
  • 29 teorilektioner i teori
  • 4 kørelektioner på køreteknisk anlæg

Skal man køre ekstra ud over de 16 kørelektioner, koster det dkk 600,- pr. kørelektion. Leje af bil til køreprøve dkk 600,-

Forløbet

Du kan starte med kørekort 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan bestilles 1 måned før du er 17 år og køreprøven kan bestilles til den dag du fylder 17 år.

Du skal komme med en lægeerklæring, som jeg afleverer på kommunen for dig. Stempelgebyr på dkk 600,- for teori- og køreprøve skal være betalt, før der kan bestilles teoriprøve.

Det er en god idé, at du inden holdstart har været ved egen læge og fået lavet en lægeerklæring. Hvis du medbringer lægeerklæring og førstehjælpsbevis til første teoriaften, kan jeg aflevere til Borgerservice og du er sikker på ikke, at blive forsinket med kørekortet. HUSK at medbringe pasfoto når du går til egen læge.

Førstehjælpskursus skal være gennemført, inden der kan bestilles teoriprøve. Det skal jeg nok hjælpe dig med.

5 ud af 5 stjerner

Jeg giver ham alle de stjerner han kan få. Alt spiller bare, aftaler bliver holdt og et super humør man bliver mødt med.


Tilfredse kunder – læs flere anmeldelser på Facebook