Tag bilkørekort med automatgear i en Audi RS6

Vi vil glæde os til at hilse dig velkommen i byens bedste skolevogn. Vi tager aldrig flere elever ind i butikken, end vi kan nå at køre med. I køreskolen lover vi dig, at vi er med fremme hele tiden!

Når du vælger at tage kørelektioner og køreprøve MED automatgear, får du en kode 78 på dit kørekort. Det betyder, at du ikke må køre bil efter bestået køreprøve i en bil med almindeligt gear og kobling. Hvis du vælger alligevel at køre med almindeligt gear, så får du en bøde for at køre uden kørekort, og endnu slemmere – måske ved færdselsuheld gælder din forsikring ikke.

Hvis du vil opgradere kode 78, kan du altid vælge at stille til en køreprøve ved Politiet og du har nu kørekort til alle biler du ønsker at køre.

Fra 1 Juli 2024 kommer der nye spændende regler, hvor alle kan komme til køreprøve med automatgear, uden at få en kode 78.

Pris fra dkk 16.400,-

0
kørelektioner på lukket øvelsesplads
0
kørelektioner på vej samt bil til køreprøve
0
Teorilektioner i teori
0
kørelektioner på køreteknisk anlæg

OBS. Skal man køre ekstra ud over de 16 kørelektioner, koster det dkk 650,- pr. kørelektion. Leje af bil til køreprøve dkk 650,-

Forløbet

Vi har teori tirsdag eftermiddag fra kl. 17:00. Vi er få mennesker og der er god stemning og hygge.

Du kan starte med kørekort 3 måneder før du fylder 17 år. Teoriprøve kan bestilles 1 måned før du er 17 år og køreprøven kan bestilles til den dag du fylder 17 år.

Du skal komme med en lægeerklæring, som vi afleverer på kommunen for dig. Stempelgebyr på dkk 1.170,- for teori- og køreprøve skal være betalt, før der kan bestilles teoriprøve.

Det er en god idé, at du inden holdstart har været ved egen læge og fået lavet en lægeerklæring. Hvis du medbringer lægeerklæring til første teoriaften, kan vi aflevere til Borgerservice og du er sikker på ikke, at blive forsinket med kørekortet. HUSK også at medbringe pasfoto til os.

Førstehjælpskursus skal være gennemført, inden der kan bestilles køreprøve. Det skal vi nok hjælpe dig med.

Kontakt
Glæder mig til at høre fra dig
Scroll to Top